Basiscursus fotografie

Digitale spiegelreflex- of systeemcamera
Ben je in het bezit van een prachtige spiegelreflex- of systeemcamera? Ben je al wat aan het experimenteren geweest met al die knopjes? Dan ontdek je al snel dat je camera onwijs veel mogelijkheden en functies biedt. Het is natuurlijk zonde om zo’n schitterend toestel dan alleen maar in de automatische stand te kunnen gebruiken. Wil je graag leren hoe je meer uit je camera haalt en ben je er klaar voor om de veilige automatische stand te verlaten? Dan is de basiscursus fotografie echt iets voor jou!

Wat kun je nà de basiscursus fotografie?
Na de basiscursus ga je beslist betere foto’s maken, want je bent niet langer afhankelijk van de automatische stand. Je kunt nu zelf:
– fotograferen in de creatieve modi (A/Av en S/Tv)
– instellingen maken met sluitertijd, diafragma en iso die passen bij een situatie.
– je belichting onder controle houden.
– je camera beter bedienen omdat je hebt geleerd hoe je de belangrijkste functies en knopjes gebruikt.

Theorie én praktijk
Theorie is onmisbaar in deze cursus. Maar dat betekent niet dat we alleen maar de boeken in duiken: we gaan al vanaf de eerste bijeenkomst praktisch aan de slag in onze fotostudio. Door het geleerde samen met de andere deelnemers in de praktijk te brengen, leer je namelijk veel sneller en kun je het beter onthouden. Tijdens de oefeningen sta ik naast je en kan je vragen direct beantwoorden.

Hoe, wat en waar
Een basiscursus wordt gegeven op maandag- of woensdagavond in onze fotostudio aan de Burgemeester Buskensstaat. In totaal zijn er 5 bijeenkomsten van 19.30 uur tot 21.30 uur. Om de cursus te volgen heb je zelf een camera nodig, een spiegelreflex- of systeemcamera, die je in kunt stellen op de A(v) en S(tv) stand. Een basiscursus kost €119,- dit is incl. reader, maar excl. de afdrukkosten voor enkele thuisopdrachtjes. 

Cadeaubon
Ken je iemand met een mooie camera die er graag meer over zou willen leren? Vraag dan naar de cadeaubon voor de basiscursus fotografie of voor één van onze andere workshops. De bon wordt altijd geleverd met een mooie cadeauverpakking, zo is je cadeautje kant en klaar!

Agenda
Wil je graag weten wanneer de cursussen van start gaan en welke lesavonden er zijn? Neem dan even een kijkje op de Agenda pagina. Daar vind je ook alle informatie over beschikbare plaatsen in een groep.