Nog meer uit je foto’s halen met Photoshop
Deze basiscursus beeldbewerking is geschreven voor mensen die graag met photoshop willen gaan werken, maar in hun eentje niet goed uit alle mogelijkheden komen. Het accent van de korte cursus ligt op het leren gebruiken van het programma Photoshop. Je gaat zelf ontdekken wat je allemaal met het programma kunt doen en welke mogelijkheden er zijn.
Deze drie begrippen vormen de kern van Photoshop:
Lagen – Maskers – Selecties
Het spreekt voor zich dat deze dus ook ruimschoots behandeld worden tijdens de bijeenkomsten.

Leren door het werken met foto-projecten
Zoals je van De Fotostudio Uden gewend bent hanteren we het motto: ‘leren door te doen’. Dus ook in deze cursus geen ellenlange theorie behandeling, maar hands-on opdrachten in een werkboek (dat je natuurijk mee naar huis krijgt) waarmee je de mogelijkheden stap voor stap zelf kunt gaan onderzoeken door enkele foto-projecten. Op deze manier komt iedereen tot resultaten! Ook voor deze cursus hoef je geen voorkennis te hebben van Photoshop, maar enige algemene computerkennis is wel gewenst.

Twee docenten per groep
Werken doe je op de aanwezige laptops/computers die voorzien zijn van de nieuwste software. Tijdens de lessen wordt je bijgestaan door twéé docenten met de nodige praktijkkennis en ervaring. Een groep is niet groter dan 12 personen, zo is er voor iedereen voldoende persoonlijke aandacht.