Speciale dierendag fotoshoot

 Tof arrangement voor beestjes en baasjes
Speciaal voor dierendag organiseert De Fotostudio Uden superleuke fotosessies speciaal voor alle huisdieren, omdat ze een uniek plekje in je hart hebben. Of ze nou blaffen, miauwen, fluiten of piepen, alle huisdieren zijn van harte welkom in onze fotostudio.

Mooie herinnering.
Wellicht maak je al veel foto’s van je huisdier, maar een studioportret is toch vaak nèt wat anders. We houden het relaxed, we weten dat een dier niet altijd te sturen is en dus nemen we de tijd en wachten op het juiste moment. We willen graag dat iedereen naar huis gaat met een fijne herinnering en een mooie serie foto’s. Om een sessie zo ontspannen mogelijk te houden is het aan te raden om max. twee dieren tegelijkertijd mee te nemen. Heb je meer dieren? Boek dan een extra sessie om teleurstelling te voorkomen. Een sessie van 30 minuten kost €39,- Deze graag contant voldoen na afloop van de sessie.

Voor de fotosessie.
Je schrijft je in voor een sessie via de website. Onderaan deze pagina vindt je het inschrijfformulier. De sessies zijn te plannen op vrijdag 4 oktober. Kies een moment dat jullie past (vol=vol). Je ontvangt na inschrijving gelijk een bevestigingsmail.

Tijdens de fotosessie.
Vijftien minuten voor het afgesproken moment kom je met je dier naar de studio, zo kan je dier vast wat acclimatiseren in de nieuwe ruimte. Voor de baasjes staat er koffie en thee klaar. Als het tijd is om met de sessie te beginnen, gaan we de studio in. De setting staat klaar en je mag kiezen uit de aanwezige accessoires. We hebben een half uur, dus wellicht zijn meerdere keuzes mogelijk.

Na de fotosessie.
Via het opgegeven e-mailadres ontvang je in de week van 7 oktober de kleine bestanden. Deze bestanden gebruik je om te kiezen welke foto je op 30x40cm wilt ontvangen. Je mag kiezen uit een afdruk op 30×40 cm (alleen op te halen in de studio!) of een digitaal bestand van 30×40 cm (wordt verstuurd via e-mail)  De gemaakte keuze kun je via de mail aangeven, stuur de mail naar maaike@defotostudiouden.nl. Wil je meer foto’s bestellen? Dat kan natuurlijk altijd, maar dan komen er extra kosten bij. Deze prijzen zijn op te vragen via de mail.

Speciale loterij.
Ben je met je dier naar de studio gekomen en heb je een sessie gedaan? Dan is dat automatisch je lot voor de speciale loterij. Voor deze dierendag shoots zijn diverse accessoires aangeschaft die gebruikt kunnen worden. Denk aan kussens, huisjes, manden, holletjes en meer. Deze spullen zijn speciaal aangeschaft voor deze shoots en worden dus maar 1 dag gebruikt. Na de shoots blijven ze over en daarom mag één persoon uit alle aanwezige accessoires 1 item kiezen. De winnaar van de loterij wordt persoonlijk benaderd in de week van 7 oktober en ontvangt een uitnodiging om naar de studio te komen en de prijs op te halen. Dat is al gauw een prijs ter waarde van €50,- tot €100,- !!!!