Pasfoto’s

Pasfoto’s voor paspoort, ID-kaart of rijbewijs? Of voor andere officiële (reis)documenten? De Fotostudio Uden verzorgt ze graag voor je.

Sterker nog: ook hier zet ik graag een stap extra. Natuurlijk ontvangt je jouw pasfoto’s, die voldoen aan alle strenge eisen en voorwaarden voor officiële documenten. Maar nu je er toch bent, maak ik een extra foto van je. Zonder verplichte oogopslag of positie; gewoon ontspannen. Ideaal voor bijvoorbeeld je social media-profielen of je curriculum vitea!

Klaar terwijl je wacht
Ik begrijp dat het laten maken van pasfoto’s vaak een ‘tussendoor-boodschap’ is. Daarom staan mijn foto-voorzieningen altijd startklaar en is de printer opgewarmd. Zo ben je in een mum van tijd voorzien van professionele pasfoto’s.

Pasfoto’s: 10 euro
Voor het maken van officiële pasfoto’s betaal je 10 euro. Daarvoor krijg je 4 pasfoto’s op premium fotopapier in een handig bewaarmapje. Daarnaast ontvang je (per e-mail) de gratis portretfoto.

Je bent van harte welkom bij Ad van de Graaf Fotografie, gevestigd in De Fotostudio Uden, Burgemeester Buskensstraat 15a te Uden. Ruime mogelijkheid om gratis te parkeren bij de studio.

Je kunt binnenlopen op
Maandag van 10:00 – 12:30 uur en van 13:30 – 17:00 uur
Dinsdag van 10:00 – 12:30 uur en van 13:30 – 17:00 uur

Kun je niet op deze tijden? Geen probleem, neem dan even contact met me op voor een afspraak: telefoon: 06 53 21 64 28

Ook bedrijven, sportclubs of verenigingen zijn van harte welkom voor bijvoorbeeld een bedrijfs- of sportpasjes.

© 2020 | De Fotostudio Uden - Ad van de Graaf Fotografie - De beelden op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd