• Header Pasfoto's De Fotostudio Uden Ad van de Graaf

Pasfoto’s

De Fotostudio Uden is, ondanks de Covid lockdown, gewoon geopend voor het maken van pasfoto’s.
De Fotostudio Uden neemt ook extra maatregelen om verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. Bij binnenkomst kunt u uw handen ontsmetten en zal ik op gepaste afstand een goedgekeurde pasfoto van u maken.
Wel vraag ik u om in de ontvangstruimte te wachten op het moment dat er iemand in de studio aanwezig is om pasfoto’s te laten maken. Indien u verschijnselen heeft die volgens het RIVM, (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts) verzoek ik u om thuis te blijven.

Pasfoto’s voor paspoort, ID-kaart of rijbewijs? Of voor andere officiële (reis)documenten? De Fotostudio Uden verzorgt ze graag voor u.

Sterker nog: ook hier zet ik graag een stap extra. Natuurlijk ontvangt u uw pasfoto’s, die voldoen aan alle strenge eisen en voorwaarden voor officiële documenten. Maar nu u er toch bent, maak ik een extra foto van u. Zonder verplichte oogopslag of positie; gewoon ontspannen. Ideaal voor bijvoorbeeld uw social media-profielen of uw curriculum vitea!

Klaar terwijl u wacht
Ik begrijp dat het laten maken van pasfoto’s vaak een ‘tussendoor-boodschap’ is. Daarom staan mijn foto-voorzieningen altijd startklaar is de printer opgewarmd. Zo bent u in een mum van tijd voorzien van professionele pasfoto’s.

Pasfoto’s: 10 euro
Voor het maken van officiële pasfoto’s betaalt u 10 euro. Daarvoor krijgt u 4 pasfoto’s op premium fotopapier in een handig bewaarmapje. Daarnaast ontvangt u (per e-mail) de gratis portretfoto.

U bent van harte welkom bij Ad van de Graaf Fotografie, gevestigd in De Fotostudio Uden, Burgemeester Buskensstraat 15a te Uden. Ruime mogelijkheid om gratis te parkeren bij de studio.

U kunt binnenlopen op
Maandag van 10:00 – 12:30 uur en van 13:30 – 17:00 uur
Dinsdag van 10:00 – 12:30 uur en van 13:30 – 17:00 uur

Kunt u niet op deze tijden? Geen probleem, neem dan even contact met ons op voor een afspraak: telefoon: 06 53 21 64 28

Ook bedrijven, sportclubs of verenigingen zijn van harte welkom voor bijvoorbeeld een bedrijfs- of sportpasjes.

Home Pasfoto's De Fotostudio Uden Ad van de Graaf
© 2020 | De Fotostudio Uden - Ad van de Graaf Fotografie - De beelden op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd