Speciale Gala-fotoshoot

Galafeest, afsluiting schoolperiode.
Woensdag 30 mei is De Fotostudio Uden open voor eindexamenkandidaten van het Udens College. Die dag staat in het teken van het galafeest. Na het eindexamen sluit je niet alleen een schooljaar af, maar een hele schoolperiode. Het betekent de overgang naar een volgende leer- of werkfase.

Mooie herinnering.
Een galafeest is niet iets wat je dagelijks meemaakt. Velen van jullie zullen veel tijd en energie stoppen in de voorbereidingen om er tijdens het feest schitterend uit te zien. Wij hopen dat wij hier aan bij mogen dragen en een mooie, blijvende herinnering voor jullie van mogen maken. Een gezellige, maar professionele fotoshoot van jullie outfit biedt jullie de kans om dit moment voor altijd te bewaren.

Professionele shoot in de studio.
Kom 30 mei naar de studio en doe mee met onze speciale aanbieding. Voor slechts €15,- krijg je een leuke shoot van max 10 min. Inbegrepen zijn 3 verschillende foto’s die je digitaal via de mail thuisgestuurd krijgt op 20×30 cm (zonder watermerk e.d) Tussen 12.00 en 17.00 uur is de studio open. Je mag gewoon binnenlopen, maar wil je zeker weten dat je lang hoeft te wachten kun je je het beste via het onderstaande formulier inschrijven.