Privé workshop voor ondernemers

Veel ondernemers zoeken een fotografie-oplossing binnen de eigen organisatie. Vaak is er wel een medewerker met een goede digitale camera en een gezonde passie voor fotografie. Hen helpen we graag om de mogelijkheden van hun camera binnen het bedrijf nóg beter te benutten.

Fotografie in het bedrijf
Deze workshop is bedoeld voor iedere medewerker die, naast zijn of haar reguliere taken, graag de fotografie verzorgt binnen de eigen organisatie. Affiniteit met fotograferen is vanzelfsprekend een pre, net als een goede (spiegelreflex)camera. Maar zeer zeker ook geschikt voor kleine ondernemers met bijv. een webshop. Het is natuurlijk een feit: een goede foto verkoopt!

Workshop op maat
In deze privé workshop ontdek je de mogelijkheden van je camera, en hoe je die kunt inzetten binnen je eigen bedrijf of organisatie. Ik leer je je eigen camera gebruiken waar je ‘m voor nodig hebt. Denk aan het maken van productfoto’s, portretten, in- of exterieurfoto’s of de werkprocessen. Ik leer je om te gaan met het bestaande licht, maar ik kan je ook leren hoe je het beste kunt werken met kunstlichtbronnen als je zelf een studio hebt. In het kort: je geeft zelf aan waar de focus van de workshop op komt te liggen.

Workshop op locatie
Voor deze workshop kom ik naar je toe. We kijken naar de situatie zoals die ter plekke is en ik leer je waar je overal op kunt letten. Haal het maximale uit je bedrijf en uit je foto’s.